Krachtdieren komen voort vanuit het Sjamanisme. Een krachtdier wordt gezien als een beschermgeest, die de vorm van een dier aanneemt. Een krachtdier wordt gezien als een gids, een beschermer, een bewaker van onze persoonlijke kracht. Veel van deze schilderijen zijn niet te koop, wel kan ik op verzoek en met jouw samenwerking jouw krachtdier schilderen.

uit 2021 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Schilderij krachtdier vlinder

2021

Vlinders hebben vele betekenissen, het oneindige van de ziel en de kortstondigheid van het leven. Ze staan ook voor vrolijkheid, dansen en als symbool voor transformatie, worden wie je bent. Olieverf op paneel, 100 x 100. Niet te koop, in opdracht of Giclée is mogelijk.
 

Schilderij Krachtdier, panter vrouw.

2021

Krachtdier panter vrouw, olieverf op linnen, 120 x 100. Krachtdieren komen voort vanuit het Sjamanisme. Een krachtdier wordt gezien als een beschermgeest, die de vorm van een dier aanneemt. Een krachtdier wordt gezien als een gids, een beschermer, een bewaker van onze persoonlijke kracht.
Iedereen heeft zijn eigen krachtdieren en heeft meerdere krachtdieren. Sommige dieren blijven altijd bij je, andere dieren komen als de situatie het toelaat en het nodig is. Een krachtdier kan ons iets laten zien over onze innerlijke ik en de oerinstincten en onze basis die de innerlijke ik bevat.  Niet te koop, in opdracht of Giclée is mogelijk.

Schilderij krachtdier Golden bird

2021

Olieverf op linnen 60 x 100

Schilderij krachtdier wolf

2021

Roedelroep zielsfamilie, Olieverf op linnen. Krachtdieren komen voort vanuit het Sjamanisme. Een krachtdier wordt gezien als een beschermgeest, die de vorm van een dier aanneemt. Een krachtdier wordt gezien als een gids, een beschermer, een bewaker van onze persoonlijke kracht.
Iedereen heeft zijn eigen krachtdieren en heeft meerdere krachtdieren. Sommige dieren blijven altijd bij je, andere dieren komen als de situatie het toelaat en het nodig is. Een krachtdier kan ons iets laten zien over onze innerlijke ik en de oerinstincten en onze basis die de innerlijke ik bevat. 100x 100 Niet te koop, in opdracht of Giclée is mogelijk.